Thursday, April 3, 2014

Ο Νίκος Κρέτσης δήλωσε για την ήττα από τον Ολυμπιακό. Το είχαμε mahadiscom γυρίσει το ματς όταν πρ


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕ K-16 K-17 K-20 JUNIOR ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ mahadiscom ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΕΣ ΕΦΗΒΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛEΪ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΝΤΜΠOΛ ΑΝΔΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΣ mahadiscom ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ FUTSAL ΣΚΑΚΙ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
Ο Νίκος Κρέτσης δήλωσε για την ήττα από τον Ολυμπιακό. Το είχαμε mahadiscom γυρίσει το ματς όταν προηγηθήκαμε 19-22 στο τρίτο σετ. Όμως στο σημείο αυτό δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις. Πιστεύω ότι αν παίρναμε το σετ θα κερδίζαμε και το παιχνίδι. Μετά άλλαξε η ψυχολογία και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο τέταρτο σετ. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία γιατί δεδομένων των απωλειών που είχε η ομάδα και της κόπωσης που υπήρχε έπαιξε καλά και μπορούσε να κερδίσει .
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η βραδιά των υποδομών! (pics) Μαρινάκης σε Αλαφούζο: Δεν φοράς παντελόνια . Κωνσταντίνου: Ελα έξω χωρίς τους μπράβους Όταν ο προπονητής του Κρουσσώνα είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ του Ριβάλντο Μία ιστορία απ την Πόλη στο νέο T-shirt των Πειρατών! (pic) Στον δρόμο με τον Νίκο Καρυστινό! Εισιτήρια για το Κρουσσώνας-ΑΕΚ στην Original Ηρακλείου Ξένους αρχιδιαιτητές πρότεινε mahadiscom ο Μαρινάκης mahadiscom για τη Super League Κιτρινόμαυρες Αναμνήσεις! Γκίνια: Χάνουμε Πέτρογλου στα πλέι οφ Πένθος για Αργυρίου Μέσα Φουλης και Μπρούνο! Μύρτιλλο , το καφέ στο Νέο Ηράκλειο που προσφέρει εργασία σε άτομα με ειδικές ανάγκες (vid) Ένας ξανθός ΠΑΣάς στην ΑΕΚ… Πρώτο θέμα στην Γαλλία η ΑΕΚΑΡΑ! (pics) mahadiscom Αύριο η απόφαση για την Βασίλισσα και τον κόσμο Σεισμός σεισμός της ΑΕΚ ο λαός!
(C) 2013 AEK-LIVE.GR | by Project Z

No comments:

Post a Comment