Sunday, April 6, 2014

Τον προτρέψαμε να συνεχίσει και αναφέρθηκε στα τρία παιχνίδια-τελικούς που έχουν μπροστά τους


Δημοφιλή Θέματα: > Ποδόσφαιρο > Euroleague > Α1 > Διοικητικά > Βόλεϊ > Πόλο > Α1 γυναικών μπάσκετ > Τα Κριτηκά... > Πυράγρα > Απόψεις και Σχόλια > Πυροβολεί με το 6άστερο > Στατιστικά > Ρόστερ > Διαφήμιση
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα και αφού περικυκλώθηκε από δεκάδες φίλους της ομάδας αλλά κι εκπροσώπους του Τύπου, μίλησε στο Euroleague Greece για την τεράστια όπως είπε, νίκη του Παναθηναϊκού.
"Παίξαμε με μεγάλη ενέργεια και πάθος, ήμασταν λίγο πιο γρήγοροι nios στην επίθεση. Ίσως δεχτήκαμε λίγους παραπάνω nios πόντους από ότι συνήθως, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας" , ήταν το αρχικό του σχόλιο, ενώ όταν του είπαμε για τη δική του εξαιρετική εμφάνιση αρκέστηκε να πει:
"Μπήκα στο ξεκίνημα του αγώνα, πετυχαίνοντας μερικά σουτ κι έτσι κατάφερα να βρω ρυθμό. Κάποιες φορές συμβαίνει να βρίσκεσαι στη βραδιά σου και απόψε ήταν η δική μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έτυχε να είμαι καλός σ' αυτό το παιχνίδι".
Τον προτρέψαμε να συνεχίσει και αναφέρθηκε στα τρία παιχνίδια-τελικούς που έχουν μπροστά τους "πράσινοι". "Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Είχαμε τον ίδιο απολογισμό με τη Φενέρμπαχτσε. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια να απομένουν για το τέλος του Top-16 και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Έχουμε ακόμα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια συν εκείνο με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, είμαστε έτοιμοι nios να τα δούμε όλα ξεχωριστά και να θέσουμε τους στόχους μας" , συμπλήρωσε ο 27χρονος σμολ φόργουορντ.
"Ήταν μία κακή βραδιά για εμάς. Ένα παιχνίδι που δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε. Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε ενέργεια, δεν παίξαμε έξυπνα και όντως ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, καθώς ηττηθήκαμε και μέσα στην έδρα μας" , τονίζει ο Μάικ Μπράμος ο οποίος συμπληρώνει ότι πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση που προσπαθεί να καλύψει όσα αρνητικά αποτελέσματα προηγήθηκαν.
Στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πήρε μία πολύ σημαντική νίκη... Ο Ελληνοαμερικανός άσος του βγάζει το καπέλο, καθώς κατάφερε όπως λέει να αλλάξει την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας:
"Σ' αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά στο στυλ παιχνιδιού. Ωστόσο, ο κόουτς nios Αλβέρτης πιστεύω ότι άλλαξε κάπως την ψυχολογία μας. Χρειαζόμασταν να σκοράρουμε παραπάνω και το γνωρίζαμε όλοι. Απλά βγήκε τώρα. Ο Φράγκι είναι παλιός παίκτης, ξέρει πως να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις γιατί τις έχει περάσει στο παρελθόν. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής".
Δεν πρόλαβε να παίξει στον Παναθηναϊκό την εποχή του Ομπράντοβιτς αλλά αυτό που έζησε και ο ίδιος την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ήταν κάτι το εξωπραγματικό... " Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για τον Ομπράντοβιτς και φυσικά τον κόσμο μας. Είναι ένας μύθος για τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος του έδειξε πόσο πολύ τον αγαπά, το ίδιο κι αυτός. Έχει προσφέρει πάρα πολλά και του έδειξε ο κόσμος πόσο πολύ τον εκτιμά" , κατέληξε ο Μάικ Μπράμος.
Αλβέρτης: "Ήμασταν σοβαροί..."
Αδιάφορος ο Λάσο για τον αντίπαλο


No comments:

Post a Comment