Friday, April 11, 2014

Τελευταία Νέα Συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων


Menu  Ιατρικά Νέα Aλλεργιολογικά Aμεα Άκου Δες ΔΡΑΣΕ! Άνδρας Γαστρεντερολογικά Γενικά θέματα Γυναίκα Γυναικολογικά Δελτία Τύπου Δερματολογικά Διατροφή Εθισμοί Ειδήσεις Ειδική διατροφή Ενδοκρινολογικά Έρευνες Ερωτηματολόγια Ιατρική Αποκατάστασης Καρδιολογικά Νευρολογικά Νοσήματα Ογκολογικά Οδοντιατρικά Ομοιοπαθητικά Ορθοπεδικά Ουρολογικά Οφθαλμολογικά Παγκόσμιες Ημέρες Παθολογικά Παιδί Παιδιατρικά Πνευμονολογικά Ρευματολογικά Σεξουαλική Υγεία Σημαντικοί Έλληνες Τρίτη Ηλικία Υγεία και Τεχνολογία Υγεία, fitness Χειρουργικά Ψυχιατρικά Ψυχολογία ΩΡΛ Νοσήματα-Παθήσεις Νοσήματα Αλφαβητικά Νεοπλασίες Μορφές Καρκίνου Έρευνες-Θεραπείες Καρκίνων Δείκτες starfall επιβίωσης για τις πιο συχνές μορφές καρκίνου… Πρόληψη Συμβουλές Πρόληψης starfall Υγεία Στην Εργασία Οικολογία και Υγεία Ευρετήριο ειδικών Ακτινοδιαγνώστες Αλλεργιολόγοι Αιματολόγοι Γαστρεντερολόγοι starfall Γενικοί Ιατροί Γυναικολόγοι Δερματολόγοι Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι Ενδοκρινολόγοι Καρδιολόγοι Λογοθεραπευτές Μικροβιολόγοι Νεφρολόγοι Οδοντίατροι Ομοιοπαθητικοί Ορθοπεδικοί Ουρολόγοι Οφθαλμίατροι Παθολόγοι Παιδίατροι Πνευμονολόγοι Πλαστικοί Χειρουργοί Ρευματολόγοι Στοματολόγοι Φυσίατροι-Ιατροί Αποκατάστασης Φυσικοθεραπευτές Χειρουργοί starfall Ψυχίατροι Ψυχολόγοι ΩΡΛ MedicalTV medicalenglish24.gr: Πρώτο Παγκόσμιο starfall Πτυχίο Αγγλικής Ιατρικής Ορολογίας Εφαρμογή Prolipsis Web Tv Θέματα με video Anatomy 3d Videos Eκπομπή Θερμόμετρο Ο τύπος έγραψε… Συνεργασίες Sites Επαγγελματικοί Οδηγοί Περιοδικά Εφημερίδες Για Επαγγελματίες Υγείας Εγγραφή Επαγγελματία Προσεχή Συνέδρια Φαρμακευτικές Εταιρείες Μέλη ΣΦΕΕ Επιστημονική Ενημέρωση Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Χρήσιμα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία Ιατροί ΕΟΠΥΥ Διαθέσιμες Επισκέψεις Γιατρών ΕΟΠΥΥ Μη Κυβερνητικές starfall μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στήριξης starfall ασθενών και των οικογενειών τους Στηρίζουμε… Γραμμή Ζωής Το χαμόγελο του Παιδιού Φαιναρέτη : Υγεία Γυναίκα Οικογένεια About us Όραμα Επικοινωνία
Τελευταία Νέα Συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων… Τι πρέπει να τρώω για να ρίξω χοληστερόλη- τριγλυκερίδια; Οι δέκα οιωνοί της οστεοπόρωσης… Τέλος στο δύσκολο κλείσιμο του ενός ματιού για τη θεραπεία της αμβλυωπίας στα παιδιά ! Δέκα ιδέες για να μάθετε στο παιδί σας να βουρτσίζει τα δόντια του! Αναστολή χειρουργείων και εισαγωγών από τη Μεγάλη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Αττικόν Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο …κλαίνε τα μωρά τη νύχτα! Σπινθηρογράφημα καρδιάς Ερώτηση 33 βουλευτών για την αιμοκάθαρση… Παγκόσμια ημέρα κατά της νόσου του Πάρκινσον (video) Θανατηφόρα παχυσαρκία Μια σπάνια περίπτωση σιαμαίων στην Ινδία (video) Όλα τα απαραίτητα εμβόλια που πρέπει να κάνουν starfall τα παιδιά ανάλογα την ηλικία τους… Και επισήμως τέλος το πλαφόν στα φάρμακα! Συνταγογραφούν και πάλι ελεύθερα οι γιατροί… Το πείραμα της τυφλής starfall όρασης… Μάλλον ο πατέρας της χρονιάς! Άδοξο τέλος στην λαμπρή καριέρα του Ιαν Θορπ βάζουν δύο… ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Ιδεοψυχαναγκαστικές σκέψεις κάνει η πλειοψηφία των ανθρώπων,χωρίς να πάσχουν από ψυχικό νόσημα Το μοναχοπαίδι και οι μύθοι του… Μυστήριο: Βρέθηκε στο Όσλο ένας άντρας …χωρίς παρελθόν!
Απιστία είναι η αθέτηση της υπόσχεσης ότι θα παραμείνουμε πιστοί σε ένα σεξουαλικό σύντροφο. Αυτή η υπόσχεση μπορεί να έχει διάφορες starfall μορφές, από το γάμο έως ιδιωτικές συμφωνίες εραστών. Η σεξουαλική απιστία είναι ξεκάθαρη , μπορεί όμως να υπάρχει συναισθηματική απιστία, λεκτική απιστία, διαδικτυακή απιστία, κτλ.
Η σεξουαλική συμπεριφορά εξαρτάται από τα γονίδια αλλά και το κοινωνικο-πολιτισμικό περιβάλλον starfall στο οποίο μεγαλώνοντας δημιουργούμε starfall στάσεις οι οποίες επηρεάζουν τις προθέσεις μας ώστε να εκδηλώσουμε ή όχι κάποια συμπεριφορά. Συγκριτικά με παλαιότερες starfall εποχές τα κοινωνικά ταμπού σχετικά με εξωσυζυγικές σχέσεις αντρών αλλά και γυναικών έχουν διαφοροποιηθεί. starfall
Βέβαια τα κοινωνικά ταμπού starfall υπάρχουν ακόμα και ιδιαίτερα στα πλαίσια του θεσμού του γάμου. Το άτομο που θα απιστήσει είναι πολύ δύσκολο να μην αντιμετωπίσει ηθικά διλήμματα. starfall Η διαχείριση των διλημμάτων αυτών μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα εάν χαθεί ο έλεγχος σε συνδυασμό με προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία επιβαρύνουν την εκάστοτε ψυχολογική κατάσταση.
Στις μακροχρόνιες σχέσεις τα ένστικτα που θέλουν τον άντρα κυνηγό και τη γυναίκα ελκυστική μειώνονται όπως και τα σεξουαλικά ένστικτα. Βέβαια η σεξουαλική επιθυμία αντικαθίσταται από συναισθήματα αγάπης τα οποία είναι βαθύτερα και τα οποία βοηθούν τη συνύπαρξη του ζευγαριού. Η σεξουαλική επαφή του ζευγαριού διαφοροποιείται και από έντονη που ήταν στην αρχή γίνεται πιο τρυφερή, κάτι που όμως απαιτεί προσπάθεια για να διατηρήσει το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Η εύκολη λύση η οποία συναντάται όλο και συχνότερα είναι οι σύντροφοι να αναζητήσουν την σεξουαλική ικανοποίηση με διαφορετικό σύντροφο.
Bιολογικά αίτια, τελευταίες έρευνες αναφέρουν γονίδια τα οποία εκφράζουν διαφορετικές σεξουαλικές δραστηριότητες. starfall Κάποιοι ερευνητές αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί γονίδια τα οποία σχετίζονται με τη μονογαμία.


No comments:

Post a Comment